Senaste inläggen

Av Lino Simonsson - 13 februari 2017 20:15

Som det ser ut så kan jag vara på gång med ett jobb. Vad är det för ett jobb? Jo det är ett golvskurarjobb i Vinslöv. Och vad är Vinslöv för något? Jo det är en liten gangsterhåla mellan Hässleholm och Kristianstad. 

Jag var nämligen på en arbetsintervju idag där en del intressanta frågor ställdes. 

Dessa frågor var om jag röker, super, har barn, är religiös, är kriminell och så vidare och vidare. De berättade att de ogärna anställer muslimer som lägger sig ner och ber på arbetstid framför kunderna, samt har haft problem med satanister som klär sig på ett visst sätt när de skurar golv i kyrkor och de har dessutom haft problem med Jehovas Vittnen. Behöver jag säga mer? 

I och med att jag har B-körkort och skötte mig elegant under intervjun så ser det ljust ut och går det vägen så lär jag fortsätta vara inaktiv med denna blogg.


Cherio. 

ANNONS
Av Lino Simonsson - 4 februari 2017 16:03

Jag är djurvän sade Adolf medan han girigt tog ett stort bett av den slaktade grisen. Man måste ju vara dubbelbottnad i dessa dagar.


Nu kanske ni tänker att jag bara är en snuskgubbe som hatar kvinnor, snuskgubbe kan det hända att jag är fast jag hatar inte kvinnor, men feminister är så förbannat tröga, särskilt svenska feminister är rent ut sagt korkade!

Visst, det finns ju feminister som hjälper kvinnor som förtrycks av muslismska män och som gör något i våra utanförskapsområden och i u-länder, deras arbete betyder faktiskt något. 

Fast så har vi de dära vita kränkta kvinnorna som skiter i gruppvåldtäkter, religöst förtryck av kvinnor och sådant, det enda de bryr sig om är att U.S.A nu har en president som för åratal sedan sa "Grab her by the pussy" eller om män som skojar om kvinnor och menar på att det är förtryck. Förbannade idioterrrrrrr, bry er om kvinnorna som far illa i de islamstyrda länderna era arbetslösa fåntrattar som aldrig har varit med om något som traumatiserat er. 


Nu fick jag skriva av mig lite av min ilska och det kändes skönt, ha en fortsatt trevlig dag på er. 

ANNONS
Av Lino Simonsson - 29 januari 2017 11:34

Hela tiden och överallt så är det ett förbannat tjôtande om kärlek. Men vad är det? Det enda jag vet om kärlek är att den måste bygga på sanning, är den inte sann så dör den. Och vänskap handlar inte om att man tycker exakt i likadant allting, det handlar om att man accepterar varandra fast man inte tycker exakt likadant i allting. 


Där fick ni något att fundera över, m.v.h en kall och hjärtlös typ. 

Av Lino Simonsson - 27 januari 2017 22:58

Idag gjorde jag klart ytterligare en karaktärskrönika, en som då handlar om Olle Olé Olé Olé Olé som är en skånsk reporter som förekom på Errol Norstedts kassetter. Andra figurer som jag har gjort karaktärskrönikor om är följande:


Mannfred Willes, ett skånskt punkrockband som består av fjortonåringar.


Ljungbacka-Erik, en glad gubbe som brukar hänga med bröderna Börje & Sven Lundin.


Greve von Boegroeff, en homosexuell gammal greve.


Frisse Frisén, ledare för E. Hitlers kompband Luftwaffe.


Smällphete Zigge, en figur som förekom på Errol Norstedts skivor och kassetter.


Sagofarbröderna från Perversa Sagostunden.


Roger Ballis, rashatare och hatare av allting.


Efraim Barkbit, en smålänning med stor ända.


Och så en om Errol Norstedts mest kända figur, Eddie Meduza.


Kolla gärna upp dessa på YouTube.

Av Lino Simonsson - 25 januari 2017 13:46

Japp, jag tänker skälla på det svenska folket nu för att de gnäller på Trump hela tiden. För allvarligt, är han verkligen sämre än Löfvén? Trump sätter iallafall sitt egna folk först och främst och jag hade varje dag i veckan hellre haft Trump än Löfvén som ledare för Sverige! Gillar jag Trump? Ja faktiskt, 5 saker kommer jag att räkna upp nu:


1. Han är en vän till Israel, det enda landet i mellanöstern som lever i nuet och inte efter en blodtörstig pedofil som har varit död i ca 1400 år, där har Sverige något att ta efter!

2. Han är nationalist, egna folket först och sedan alla andra.

3. Han är antiglobalist, EU och FN är bara ett förbannat skämt, globalisering handlar bara om att få girigbukar skall få ha hela världen, samtidigt som öppna gränser kommer att öka våldtäkterna då muslimerna får härja fritt överallt och det kommer bara att sabba allting.

4. Han vill typ isolera U.S.A från resten av världen vilket är bra då de har lagt i sig för mycket i andras angelägenheter!

5. Han är inte politiskt korrekt.


Det är de bra sakerna, sedan så känns det även lite grann som att vad som helst kan hända nu när han styr, fast oavsett vilket så är våra politiker det största problemet som vi har idag i Sverige, all mediahets mot Trump är bara till för att få oss att glömma det riktiga problemmet, nämligen att Löfvén tillsammans med idioterna Miljöpartiet styr Sverige och driver oss mot undergång!


Tack för mig, heja Donald Trump!!!

Av Lino Simonsson - 23 januari 2017 19:53

På YouTube så har jag ett konto som heter PerHummer och på den så kan ni se en karaktärskrönika om Roger Ballis, jag hoppas den roar er. 

Av Lino Simonsson - 17 januari 2017 13:30

Idag är det 15 år sedan som min favoritartist gick bort, må minet av dig och dina verk vara en välsignelse för kommande generationer. 

Av Lino Simonsson - 16 januari 2017 21:40

Ja goddag mina vänner eller godafton eller godnatt när ni nu läser detta. Jag är en skåning och kommer att skriva av mig både det ena och det andra här. Alltså inget speciellt alls. Jo jag kommer att skriva om politik och samhällsfrågor och annat som intresserar mig, adjö mina vännerrrrrrrrrrr.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se