Senaste inläggen

Av Lino Simonsson - 15 juli 2017 01:22

Den var stark, fast jaja, nu är det gjort så man slipper fundera mer på den. Måste säga att det är så förbannat överskattat att supa, bete sig som en idiot och inte ha full koll på läget, blir nu mest bara äcklad när jag tänker på alkohol. "Men allt blir roligare med alkohol ju!", nja jag drack inte många öl på Eddie Meduza-festen och min kompis som var med mig drack inget alls och ändå så är vi överens om att det var något av det roligaste som vi har varit med om! 


Aja, får försöka skriva ett politiskt inlägg snart, finns dock så mycket korkad skit att kommentera så det finns nästan för mycket att välja på, kom ihåg att inte rösta på miljöpartiet. Eller feministiskt initiativ. Eller vänsterpartiet. Och framförallt inte på socialdemokraterna!!!  


Adjö mina vännerrrrrrrrrrrrr.

ANNONS
Av Lino Simonsson - 26 juni 2017 21:03

Jag trodde jag var på gång med en billig 1'a fast så blev det inte, vilket känns en aning surt då man flytta ifrån stad och in i ett mindre samhälle tills man kan flytta ut på landet igen. Jaja, vad vore livet utan bekymmer? Himlen kanske eller något. 


Nåja, förra helgen var fantastisk då jag var på ett Eddie Meduza-Party i Småland och fick träffa en del av hans anhöriga, samt andra fans som jag annars bara har haft kontakt med via intranätet. Det var olika coverband som spelade och så lite tävlingar, bland annat en korvätartävling som jag ställde upp på och vann! Folk har ju alltid sagt att jag är ett matvrak så man skall väl inte vara förvånad för att jag vann. 😜


Vad mer finns att säga nu? Inget just nu, senare kanske.


adjö mina vännerrrrrrrrrrrr…

ANNONS
Av Lino Simonsson - 5 maj 2017 09:57

Facebook, Twitter, Instagram, Skype och även Kamrat, hela tiden förföljs jag av porrobotar! Vilket är en aning irriterande så det enda jag kan göra är att gnälla ur mig det. Fast ja, det var det hela, hej svejs i ollonskogen på er! XD

Av Lino Simonsson - 8 april 2017 14:33

Nu hände det, det utfördes ett terrordåd i Sverige. Och fler kommer det att bli.

Vad förväntade ni er, att inga som helst konsekvenser av att ta in exakt ALLA skulle uppstå? 

Fast jag vet vad som kommer att hända nu! Ingenting alls. Folk kommer bara säga att terrorister är elaka, sedan så återgår det till samma vanliga skit igen, man får varken kritisera Sveriges värdelösa invandringspolitik, man får inte kritisera islam och man får framförallt inte säga att SD har rätt i en del grejer.


Får se vilket land jag skall sticka till innan islam tar över Sverige, Island? Ryssland? Japan? Kanada? Vi får se.

Av Lino Simonsson - 29 mars 2017 15:46

På måndag är det dags, imorgon skall man prova arbetskläder och på måndag börjar jobbet. Det blir jobb som fastighetsskötare i Kristianstad inom ett bemanningsföretag och blir det bra så kan man börja ta gitarrlektioner äntligen.

Samt så kan man spara ihop till en bil, vilket inte är fel att ha. 


Synd bara att man nu kommer att börja beskatta regeringens idiotier, fast de sitter inte kvar där efter valet som nu bara är cirka 1 och 1/2 år ifrån så det ordnar sig med det. 


Det var det hela då, nu är jag glad. 

Av Lino Simonsson - 20 mars 2017 17:48

Mitt intresse har väckts till liv igen så har funderar på att sätta ihop krönikor om historiska personer. Jag tycker att det behövs av följande anledningar:


1. Folk har för lite kunskap om historia, historia är bra att kunna så man vet varför saker och ting är om de är idag, samt kunna räkna ut vad som kommer att hända härnäst.

2. Den mesta informationen om historia folk har idag får de från Hollywoodfilmer som oftast inte alls stämmer med riktig historia, huvudkaraktären brukar ha moderna värderingar, samt huvudpersonerna brukar vara överdrivet romantiserade och "skurkarna" brukar vara överdrivet demoniserade så folk lär sig ingen riktig historia. 


Krönikorna kommer att läggas upp på YouTube, fast jag skall bara fullfölja vissa projekt som jag jobbar på nu innan det görs.


Adjö mina vännerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Av Lino Simonsson - 19 februari 2017 16:23

Schyffert har gravt allvarliga problem liksom resten av PK-eliten. Vad är deras problem? Jo, dels deras egon som är så stora så att deras verklighetsuppfattning rubbas av det, samt att de bara vill roffa åt sig och tjäna pengar på vad som är populärt för tillfället. För ärligt talat, i Nazityskland så hade de varit Hitlers främsta propagandörer kan jag lova.

Ett annat problem med dem också är att de aldrig behöver ta konsekvenserna för den ansvarslösa invandringspolitiken som Reinfeldt har bedrivit och som nu bedrivs av våran nuvarande regering i och med att de kan sticka till Thailand eller något när det skiter sig ordentligt. 


Visst, jag skall erkänna att jag inte gillar människor och att jag helst håller mig borta från folk, fast vi måste se det ur ett större perspektiv, bara för att jag ogillar folk så skall inte folk behöva dödas, våldtas, misshandlas, bestjälas, rånas med mera och mera.

Det större perspektivet ser inte våra PK-kändisar då de inte kan se bortom sina egna egon. 

Av Lino Simonsson - 16 februari 2017 10:25

Man ser alla dessa feminister som kallar sig menskonstnärer där de låter blodet få flöda. Okay det där lät som alla islamisters våta dröm. Haha, våta dröm...

Iallafall så tycker jag att det är märkligt att dessa menskonstnärer uppmärksammas så jag funderar på att bli en rännskitekonstnär och se om jag blir en feministikon då. Jag menar man skall väl kunna jobba fast skiten rinner och slippa bli ifrågasatt av sina arbetskollegor för det? Man skall väl kunna ha en stor brun fläck där bak utan att någon äcklas av det? 


Rövsmör är när icke borttorkad skit eller kånkelbär smälter av rövsvetten och då bildas rövsmör som färgar av sig på kalsongerna. Och framme så färgar spermier av sig.


Ett mycket intelligent inlägg det här, adjö mina vänner, jag antar att ni kanske inte fick ut så mycket av detta. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se