Senaste inläggen

Av Lino Simonsson - 23 december 2017 18:25

Vad angår Errol Norstedt, han som de flesta av er kallar Eddie Meduza så kommer nya upptäckter och sådant hållas för anhöriga då jag inte orkar med otacksamma idioter som snackar skit bakom ryggen på mig.
Fast ändå har jag tillsammans med en rolig filur som luktar gott stora planer för Errol, blir dock inget vi skyltar med utan vi håller det inom våra närmsta kretsar och så är det bra så, vi har redan besökt alla möjliga platser i Västergötland som han hade en anknytning till, snart blir det fler och sedan blir det en Errol-tour i Skåne där vi besöker viktiga platser för honom.

Det var väl det hela då, roligt kommer det att bli och då säger jag som Errols figur Börje Lundin brukar säga:
Hejdå pôjka?!

ANNONS
Av Lino Simonsson - 7 december 2017 08:18

Vad är det för gubbar? Jo de är 2 bröder som bor i Västergötland och som är vanligt förekommande figurer på Errol Norstedts skivor och kassetter.
Jag och tjejkompisen min är väldigt fascinerade av dessa gubbar och gör en massa grejer med dem hela tiden, särskilt speciellt Börje då han har en mäktig röst och är bestämmande, nu får ni en fin bild, vi höres.

ANNONS
Av Lino Simonsson - 5 december 2017 09:26

Igår körde man till Velinga därför att man kan helt enkelt. Vi körde runt i Falköping, Tidaholm, Skövde, Skara och i Trollhättan.
Jag gillar de västgötska slätterna då de påminner om hur det såg ut när jag växte upp i Kvistofta och Fjärestad (2 ställen ni troligen aldrig har hört talats om, fast man får väl sätta dem på kartan) som numera är samhällen, det var vischan när man bodde där och ja.

Hur som helst så hade vi det väldigt roligt, vi tittade på kyrkan i Velinga då vi är säkra på att det var den kyrkan som Börje & Sven Lundin åkte till på kassetten ?Börje Lundins Julafton?, vilka de gubbarna är får bli i ett inlägg för sig, auf wiedersehen.

Av Lino Simonsson - 29 november 2017 13:56

Nu dricker man kaffe medan man väntar på olja.
Sicken månad det har varit sedan man hörde av sig till exet, folk har både blivit glada och vansinniga och 2 arslen som snackade skit om mig blev ditsatta hårt av mitt ex då hon avslöjade grejer om dem.
Läxan vi alla lärde oss är att man snackar inte skit om folk och att man bråkar inte med folk över ingenting. Kram på dig då jag vet att du läser och ja, ja får ni en fin bild, adjö mina vännerrrrrrrr.

Av Lino Simonsson - 14 november 2017 08:56

Ni vet hon exet som jag nu har blivit god vän med, folk verkar tro att hon är en hora bara för att hon är i närheten av mig och det gör mig väldigt ont kan jag tala om för er. Fast folk är ändå dumma i huvudet och om de är så fördomsfulla av sig så är det bara de som till sist får lida för det.

Nåja, hon och jag har stora planer för nästa år, hon skall ta körkort, vi skall plugga och spela in grejer med Lundins, det kommer att bli roligt så se framemot Lundins och så hörs vi.

Av Lino Simonsson - 1 november 2017 21:24

Nu häromleden återupptog jag kontakten med mitt ex, responsen som jag fick var rätt så oväntad, jag trodde att hon inte skulle reagera alls eller åtminstone skratta lite grann.

Blev inte så, istället ville hon gärna träffa mig så jag körde upp från Skåne till Dalsland, blev rena kramkalaset då hon hade saknat betydligt mer än vad jag trodde.

Vad jag trodde: Hon var lycklig då hon har 2 döttrar och 1 gubbe.

Verkligheten: Oerhört ledsen då hon saknade Börje Lundin och de gubbarna, för er som undrar så är Börje Lundin en karaktär skapad av Errol Norstedt som även var känd som Eddie Meduza, vi lärde känna varandra via internet för flera år sedan då hon uppskattade mina imitationer av Börje Lundin. Sedan blev ihop och sedan tog det slut, sedan så har vi återupptagit kontakten och avbrutit den då vi tenderar till att kunna bli väldigt arga på varandra, fast nu senast hade vi ingen kontakt på 1,5 år och inte träffat varandra ansikte mot ansikte på över 3 år så nu blev det glada känslor.

Nu spelar vi sketcher som förr och pratar om allt möjligt, nu senast körde vi ut till en sjö som kallas Marsjön och hade det gött i bilen under en vacker och stjärnklar himmel, så gött har jag faktiskt inte mått sen sedan Donald Trump blev U.S.A.’s president.


Jag vet att du läser detta och vill tacka dig för allt roligt vi har haft och för allt roligt som vi förhoppningsvis har framöver, kram gosboll. ❤️

Av Lino Simonsson - 19 september 2017 08:21

2 gånger har AF sett till så att jag inte har fått någon anställning, andra gången så gjorde man det bakom ryggen på mig dessutom. Då gick man och jobbade och trodde att man skulle få en lön, fast nej, vill jag tjäna pengar så måste jag slicka fittan på gamla rika kärringar har AF sagt till mig. Okay de har inte gjort det, de bara skiter i mig och på mig, får iallafall fortsätta söka jobb och se om man kan ansöka en ny handläggare på AF, den jag har nu är inkompetent.


Är dessutom trött på skithålan Hässleholm, skall nock försöka fixa jobb i Markaryd, hej hej.

Av Lino Simonsson - 22 juli 2017 17:19

Inte bara skiter de i oss, de skiter på oss dessutom! Stefan Löfvén måste vara det största aset vi har haft till statsminister sedan Olof Palme med Reinfeldt som stark konkurrent! Just det, jag pratar om Transportstyrelseskandalen, jag är så förbannad så jag kan inte sätta ord på det, Magnus Betnér din skithög, du kan ta ditt "Sverige har aldrig varit tryggare." och köra upp det i RÄVA!!! vad som nu är klart och tydligt är att våran inte bryr sig ett piss om folket som de är skyldiga till att ta hand om, min teori är dock att de är uppköpta av antingen Saudiarabien eller betalda av Bilderberggruppen för att göra vad de har gjort, nu har jag rytit av mig, tack för idag.


Adjö mina vännerrrrrrrrr!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se