Senaste inläggen

Av Lino Simonsson - 14 maj 2018 16:20

Jag har lyckats bli avstängd från Facebook på grund av att man delade en skämtbild som ni ser nedanför. Det roliga är att det går bra att skoja om händelsen på Utöya när ca 70 personer mördades, fast skoja om en feministisk journalist går inte alls för sig!

Vad gäller Kim Wall så har vi läst på en hel del om Peter Madsen och får ihop en helt annan bild än vad media vill måla upp honom till, mer lär jag skriva i ett annat inlägg.

Jag har även tänkt på Errolsidan som man hade hand om och ser vad den här blivit idag, jag undrar om kollegan som jag hade ångrar att han inte gav den till mig istället för idag så är den sidan ett skämt, felinformation, dåligt skrivet och så delas det Johnny Bode och Stefan & Krister som inte alls har med Errol att göra, det som jag och Leontine gör är ju ändå i hans spår, plus att vi forskar verkligen djupet av Errol Norstedt och den sidan hade kunnat vara något riktigt bra idag om vi hade fått hålla i den, men nä, känslor först och främst, varför använda sunt förnuft?
Sunt förnuft och känslor ja, ifrågasätter man den offentliga bilden av Peter Madsen så blir folk vansinniga och stänger av sina hjärnor och bara spyr galla, fast om 20 år så kommer folk liksom vi att ställa frågor, sanna våra ord!!!

Och så funderar man på hur man skall få sponsorer på Patreon, eller ja hur man skall tjäna pengar, varken arbetsförmedlingen eller någon annan vill betala så vi får se hur man skall lösa det hela...?

Med allt det sagt, nu kommer grov humor och chipsmärket Kims finns på riktigt, köp det nästa gång ni åker till Danmark!

ANNONS
Av Lino Simonsson - 9 maj 2018 16:39

Ja, man har olistat allt material med Errol Norstedt på Per Hummer på Youtube och man har bara fått en kommentar på det. Så mycket är alltså det jobb jag har lagt på Errol värt för folk...
Samma sak när jag och Leontine kör på Lundins, ingen vill veta av det för det heter då att "det har inte med Eddie att göra" fast man kan hålla på Johnny Bode trots att det vi gör är inspirerat av Errol medan Johnny inte på något sätt alls har med Errol att göra. IDIOTERRRRRRRRRR!!!!!
Errols fans ja, större grupp hycklare, lögnare, snåljåpar, fjollor eller kukahoden är svårt att hitta, jag förstår varför Errol brukade ryta åt dem att de är dumma i huvudet på sina kassetter.

Annars då? Jo man söker jobb fortfarande, man har börjat styrketräna och skägget trimmade för ett tag sedan, fast det växer ut igen, hur det ser ut nu ser ni nedan.
Och ja, när man har blivit av med sjukdomar så blir det videon med Börje Lundin och David Fittja med mera som kommer att rikta sig mot idioter här och där, nu önskar jag er det bästa och som sagt var, hör har ni en trevlig bild som ni kan titta på.

Hej svejs i ollonskogen.

ANNONS
Av Lino Simonsson - 17 februari 2018 09:03

Många kristna hävdar att allt som sker är Guds vilja, trots att Bibeln är oerhört tydlig med att människan har egen fri vilja, varför skulle det annars finnas lagar i Moseböckerna om vad man får göra och vad man inte får göra? Visst nu är det inte lätt att veta för den som inte är insatt, men det är inte mer än att jag förklarar hur det ligger till och så är det bra så.

Det där med fri vilja, det är just det detta inlägg handlar om, en del verkar tro att jag bestämmer exakt vad Leontine skall tycka och vad hon skall säga och skriva och så. De personerna förstår inte mycket hår i världen, hon har en fri vilja till att uttrycka vad hon vill, liksom jag har min fria vilja. Blir dock sur när folk kommer och skäller på mig, hon bits inte och man kan ha en konversation med henne, jag är ju ett bevis för det.
Vi kan dessutom ha helt olika åsikter om saker och ting och ibland tycka helt tvärtemot varandra, men vi tycker ändå väldigt mycket om varandra och gör så gott vi kan för varandra.

Jaja, folk är konstiga då deras beteende avslöjar det, nu får ni en fin bild på oss eller ja, jag spelar Börje Lundin på fotot, ni som gillar oss önskar jag det bästa.

Av Lino Simonsson - 15 februari 2018 15:19

Vilka är vi och vilka är det som läser våra bloggar? Det har ingen betydelse, jag säger goddag mina vännerrrrrr och önskar er en trevlig kväll. ?

Av Lino Simonsson - 10 februari 2018 01:26

Finns en sida på Facebook om Errol som mer eller mindre har dött sedan man fick sparken därifrån.
Så nu försöker man pressa administratören där till att kliva ner och ge mig sidan då jag ändå tycker att det är en väldigt fin sida som inte får dö tillsammans med honom!

Errol Norstedt ja, många känner till honom som Eddie Meduza fast här är en bild av honom där gestalterar sin figur BÖRJE LUNDIN och se på kärleken där, tar jag tillbaka sidan så kommer jag att behandla den med samma kärlek, bara till att jobba på, jag har en underbar vän som stöttar mig och hon skall få lov att kunna kommentera inläggen där igen när jag sätter mig vid spakarna igen.

Ha det gott mina vännerrrrrrrrrrr!

Av Lino Simonsson - 16 januari 2018 00:04

Under dygnet kommer man att jobba lite med en grej som berör denna gubbe, känner ni inte till honom så läs gärna om honom, med inlägget bifogas en bild från 1959 när han cyklade ner till Jerusalem, i Israel sågs han som en symbol för den svenska manligheten, en sådan man saknar vi idag.

Av Lino Simonsson - 11 januari 2018 15:03

Då är man arbetslös igen, nåja man får fortsätta söka jobb, det är inte mer med det.
Och städa lägenheten får jag ta och göra, ser ut som ett atombombnedslag så det måste åtgärdas, nu kommer man att ha tid till att göra det så det blir bra det.

Fast nu undrar ni kanske vad jag har gjort nu under inledningen av 2018 förutom att blivit arbetslös igen? Ja man har umgåtts med bästa tjejkompisen och så har man för första gången träffat sin brorsdotter så året har inletts på ett fint sätt, i år blir målet att skaffa sig ett riktigt jobb och bil och lite annat som jag håller hemligt tills vidare.

Vi avslutar detta inlägget med en bild på min hund, ni gillar väl hundar så det blir bra, adjö mina vännerrrrrrr.

Av Lino Simonsson - 25 december 2017 17:46

1985 gav Errol Norstedt ut en kassettbox med namnet Legal Bootleg som innehåller en massa olika inspelningar från 1964 fram till 1985, jag och min kära vän kommer under januari att besöka platserna som låtarna spelades in i, det blir här och där i Västergötland och sedan blir det även nere i Skåne och längre framöver så tar vi det i Småland också och ja, adjö mina vännerrrrrrr.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se