Direktlänk till inlägg 14 maj 2018

Peter Madsen, Errol Norstedt och Patreon.

Av Lino Simonsson - 14 maj 2018 16:20

Jag har lyckats bli avstängd från Facebook på grund av att man delade en skämtbild som ni ser nedanför. Det roliga är att det går bra att skoja om händelsen på Utöya när ca 70 personer mördades, fast skoja om en feministisk journalist går inte alls för sig!

Vad gäller Kim Wall så har vi läst på en hel del om Peter Madsen och får ihop en helt annan bild än vad media vill måla upp honom till, mer lär jag skriva i ett annat inlägg.

Jag har även tänkt på Errolsidan som man hade hand om och ser vad den här blivit idag, jag undrar om kollegan som jag hade ångrar att han inte gav den till mig istället för idag så är den sidan ett skämt, felinformation, dåligt skrivet och så delas det Johnny Bode och Stefan & Krister som inte alls har med Errol att göra, det som jag och Leontine gör är ju ändå i hans spår, plus att vi forskar verkligen djupet av Errol Norstedt och den sidan hade kunnat vara något riktigt bra idag om vi hade fått hålla i den, men nä, känslor först och främst, varför använda sunt förnuft?
Sunt förnuft och känslor ja, ifrågasätter man den offentliga bilden av Peter Madsen så blir folk vansinniga och stänger av sina hjärnor och bara spyr galla, fast om 20 år så kommer folk liksom vi att ställa frågor, sanna våra ord!!!

Och så funderar man på hur man skall få sponsorer på Patreon, eller ja hur man skall tjäna pengar, varken arbetsförmedlingen eller någon annan vill betala så vi får se hur man skall lösa det hela...?

Med allt det sagt, nu kommer grov humor och chipsmärket Kims finns på riktigt, köp det nästa gång ni åker till Danmark!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lino Simonsson - Fredag 5 juli 22:33

https://www.youtube.com/channel/UCLwLm625mQ6UFlzsJdYJgcw För er som gillar Errol Norstedt, Stålfarfar eller ja, vad som helst, kika in här. ...

Av Lino Simonsson - 3 december 2018 00:46

Det går bra nu, blir spännande att se vad 2019 hasse inne står. Hej svejs på er. ...

Av Lino Simonsson - 11 juli 2018 00:54


Ja, som en del av er kanske på märke till så dog Per Hummer, fast nu har kanalen återuppstått så för er som vill följa så här ni länk här: https://www.youtube.com/channel/UCLwLm625mQ6UFlzsJdYJgcw Det blir som innan fast ändå inte, jag håller mig ...

Av Lino Simonsson - 2 juli 2018 04:08


Jag hade en säregen dröm natten nu till lördagen. Jag drömde att jag var en jude med ett dragspel som spelade Hava Nagila bland en massa mordlystna araber och deras har vände sig till glädje och det blev världens fest och hålligång. Hålla igång ...

Av Lino Simonsson - 10 juni 2018 09:59


Akta er, jag kan bitas. ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se